Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РФ і "регіональний" Фронт теж хочуть на переговори між Януковичем і Майданом

Субота, 1 лютого 2014, 15:35

Новостворений всеукраїнський громадський союз "Український фронт" має намір приєднатися до переговорного процесу, який відбувається між опозицією і діючою владою.

Як повідомили у прес-службі Харківської облорганізації ПР, про це заявив голова Харківської ОДА Михайло Добкін.

"Ми хочемо приєднатися до переговорного процесу, який сьогодні відбувається між опозицією і діючою владою  на правах тих, хто представлятиме альтернативну точку зору. Буквально нещодавно представники "Правого сектора" заявили про своє бажання вступити в переговорний процес. Думаю, вони мають на це право, представляючи певну частину населення, але точно таке ж право має і новостворена організація", - зазначив Добкін.

За його словами, "це необхідно для того, щоб весь спектр поглядів та інтересів держави на цих переговорах був представлений".

Разом з тим спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко заявила, що Росія готова стати гарантом домовленостей між українською владою й опозицією, а також стати посередником у врегулюванні ситуації в Україні.

Проц це Матвієнко заявила в програмі "Вести в субботу с Сергеем Брилевым", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Якщо Україна вважатиме необхідними посередницькі зусилля Росії в переговорах або щоб Росія стала гарантом домовленостей (між владою і опозицією), і якщо Росію запросять, то ми, безумовно, відгукнемося на таке запрошення", - зазначила вона.

Разом з тим спікер Ради Федерації наголосила на необхідності невтручання у справи України.

"Мені здається, ситуація настільки серйозна, що вже всім треба відкинути політичні амбіції та думати про народ і про майбутнє країни, тому що те, що відбувається - загроза державності й цілісності України", - додала Матвієнко.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування