Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Держдумі заявили про готовність працювати з новою владою в Україні, навіть "незручною"

П'ятниця, 21 лютого 2014, 14:55

У Держдумі Росії готові співпрацювати з новою владою України, навіть якщо це співробітництво буде непростим.

Про це заявив глава комітету у справах СНД євразійської інтеграції і зв'язків із співвітчизниками Леонід Слуцький, пише Інтерфакс.

"Україна - це братська для нас держава. Якою б не була для нас незручною і важкою нова влада, ми будемо з нею спілкуватися на всіх рівнях", - сказав він журналістам у п'ятницю.

Російський депутат припускає, що проект угоди, що передбачає дострокові вибори, формування коаліційного уряду протягом 10 днів, а також повернення Конституції 2004 року, буде підписаний всіма учасниками переговорного процесу в Києві.

За його словами, "російські депутати не доставлять задоволення західним опонентам, які, безумовно, розраховують на те, щоб зіпсувати відносини між Росією і Україною".

Він вкотре висловив думку, що загострення ситуації в Україні спровоковано "західними важковаговиками" і проект угоди, сенс якого оприлюднено в п'ятницю, підготовлений аж ніяк не в Києві.

Він не виключив, що наступним президентом України за запропонованою схемою його обрання стане Віталій Кличко.

"У руслі інтересів Держдепу - дострокові президентські і парламентські вибори; формування підконтрольної Ради, яка обирає підконтрольного президента, наприклад, Віталія Кличка", - сказав він.

За його словами, в Україні сьогодні в наявності "масштабна провокація"; і вона проходить за вже випробуваним сценаріями кольорових революцій.

Крім того, додав Л.Слуцький, дехто поспішає до кінця Олімпійських ігор "цю революцію на коліні зробити".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування