У Могильова підтвердили про російські БТРи у Криму. Їх уже не 7, а 50?

Четвер, 27 лютого 2014, 12:18

Прес-секретар прем'єр-міністра Криму Віолета Лісіна підтвердила, що по АРК пересуваються російські бронетранспортери.

"На розвилці біля села Укромне справді стоять (на даний момент) близько 7 БТР ЧФ РФ", - написала вона у Фейсбуці вранці.

 

"Прес-служба ЧФ РФ не може дати пояснення дислокації 7 БТР ЧФ РФ", - додала Лісіна.

 

Вона також закликала не придумувати "снайперів" у будівлях Верховної Ради АРК і Ради міністрів Криму.

"Такої підтвердженої інформації ні в кого немає! Хоча озброєні загарбники серйозно. Захоплювали по 50 людей обидві будівлі", - зазначила Лісіна.

Екс-глава Меджлісу кримськотатарського народу, нардеп Мустафа Джемільов вважає, що дії осіб, які захопили будівлі Верховної Ради й Ради міністрів Криму, погоджені зі представниками базованого в Криму ЧФ РФ.

"Будівлю захопила шовіністична проросійська організація, яка збирається захищати російський народ від бандерівців і таке інше. Але в нас є цілком обґрунтовані побоювання, що їхні дії погоджені з ЧФ РФ - по всьому Криму спостерігається пересування військової техніки. Зараз тільки повідомили, що вбік Сімферополя рухається близько 50 БТРів", - сказав він "Інтерфакс-Україна".

За його словами, також надходить інформація про те, що в готелях у цивільному одязі розквартировані військові російського Чорноморського флоту.

Джемільов розповів, що генеральна прокуратура почала кримінальне провадження за статтями "тероризм", і "вочевидь, будуть вибивати".

"Хотілося б, звісно, вирішити питання безкровно, але можливі різні варіанти", - додав він.

Раніше повідомлялося про БТРи під Сімферополем.

Сайт Ради міністрів Криму станом на 13:15 заблоковано.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування