Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Євромайдан знову закликав німецький банк відмовитись від грошей Януковича

Понеділок, 3 лютого 2014, 14:01

Під представництвом німецького Deutsche Bank в Україні відбувся пікет, на якому активісти закликали представників банку припинити співпрацю з компаніями, що належать сім'ї Януковичів.

Про це повідомляє прес-служба Демократичного альянсу.

Аби привернути увагу представників банку, до чого призводить співпраця із "Сім’єю", активісти встановили перед приміщенням банку ванну з написом Україна, залиту червоною фарбою, що символізувала кров, яка сьогодні проливається в українській державі.

 Фото Демальянсу

Щоб показати, за які гроші і ким фінансується це кровопролиття, активісти пофарбували імпровізовані купюри "європейської валюти" та виклали ними слово Yanukovych на асфальті перед банком.

 

"Ми сподіваємося, європейські банки зрозуміють, що людські життя вищі за бізнес інтереси та гроші, – розповіли про акцію в прес-службі Демальянсу.

"Адже саме за награбовані в Україні гроші сьогодні фінансуються тітушки, преміальні "Беркуту", які вбивають людей та стріляють по журналістам та лікарям", - зазначають активісти.

 Фото Демальянсу

Deutsche Bank закликали "припинити співпрацю з Януковичем і почати перевіряти награбовані кошти, як того вимагає міжнародне законодавство".

До учасників акції вийшов представник Deutsche Bank, а пізніше відбулась коротка зустріч з головою правління українського представництва банку Костянтина Серьогіна. Представник банку пообіцяв передати вимоги українців своєму західному керівництву.

27 грудня активісти Євромайдану у Німеччині пікетували центральний офіс Deutsche Bank у Франкфурті-на-Майні з вимогою "зупинити криваві гроші Януковича".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування