Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Булатов продовжить боротьбу за демократію - речниця лікарні

Понеділок, 3 лютого 2014, 16:49

Активіст Автомайдану Дмитро Булатов, який після викрадення лікується у Литві, передав, що хоча фізично він почувається майже знищеним, його дух лишається незламним.

Такі його слова переповіла речниця Республіканської університетської лікарні у Вільнюсі Аґне Іґнатавічене, передає "Радіо Свобода" з посиланням на Reuters.
 
"Щойно він зможе, він знову продовжить свій шлях, продовжить почату ним роботу і боротиметься за демократію в Україні", - заявила вона.

Як відомо, один із лідерів Автомайдану Дмитро Булатов, про якого понад тиждень не було ніяких звісток, знайшовся понівеченим 30 січня.

Медичну допомогу йому надавали у приватній лікарні в Києві під намагання міліції допитати чи й арештувати його.

2 лютого Булатов виїхав із України на лікування у Вільнюсі, де вже лікуються інші потерпілі під час останніх подій в Україні, зокрема Ростислав Мельник.

Між тим, у МВС України в понеділок заявили, що наданий судом Булатову дозвіл на лікування за кордоном не означає закриття кримінальних проваджень щодо нього, вони розслідуються далі – і те, в якому він фігурує як потерпілий викрадення, і те, в якому він підозрюваний в організації масових заворушень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування