МВС зняло відео із солдатом, чия матір розплакалася на ТБ

Вівторок, 4 лютого 2014, 14:10

Прес-служба внутрішніх військ МВС України зняла відеоінтерв'ю із солдатом Олександром Патлатенком, чия матір раніше розплакалася в прямому ефірі.

На відео Олександр Патлатенко заявляє, що йому подобається служба у Внутрішніх військах і там, за його словами, гарні умови.

"Те, що кажуть люди за барикадами неправда. Кажуть, що ми живемо в поганих умовах, що взуття погане, що ми мерзнемо", - сказав Патлатенко.

При цьому він зазначив, що солдати стоять менше, ніж годину, після чого їх змінюють, тож вони не встигають замерзнути.

"Харчування нормальне. Згущенки вистачає. Нам щодня дають згущенку, шоколад, печиво. Сигарети видають", - заявив Олександр Патленко.

Він також додав, що в колективі у нього нормальні стосунки. При цьому зазначив, що коли дивився із товаришами по службі відео, то "сміялися".

Патлатенко запевнив, що йому подобається служба в армії.

"Для хвилювання немає причин. Всі на позитиві", - сказав Олександр.

Він також розповів, що напередодні зустрічався із матір'ю і намагався її заспокоїти.

"Це все вигадують репортери. По телевізору батьки бачать, що показують різну маячну. І вони себе накручують, що тут насправді так. А насправді ситуація зовсім інакша", - заявив солдат.

Він запевнив, що ставлення до нього з боку керівництва не змінилося.

При цьому в пресс-службі МВС заявили, що Ольга Патлатенко поширила "неправдиву інформацію".

"Не зважаючи на те, що командуванням внутрішніх військ було надано відповіді на усі питання Ольги Патлатенко, а також спростовано неправдиву інформацію, яку вона поширила напередодні, сюжет, що вийшов у ефірі, не вичерпав конфліктної ситуації. З цією метою було зроблено запис розмови з її сином Олександром щодо його особистого бачення цієї проблеми", - заявили в прес-службі внутрішніх військ МВС України.

У вівторок командувач Внутрішніх військ назвав сльози солдатських матерів невдалими кроками екстремістів.

Як відомо, 30 січня в ефірі "Громадського ТБ" Ольга Патлатенко розповіла про жахливі умови служби у Внутрішніх військах та про те, як солдати мерзнуть на Грушевського. Згодом журналістка "Громадського ТБ" Настя Станко повідомила, що Олександру Патлатенку перепало від керівництва після інтверв'ю його матері.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування