МВС відпрацьовує версію, що Жизнєвського убила жінка

Вівторок, 4 лютого 2014, 16:42

МВС відпрацьовує версію, що на Грушевського Михайла Жизнєвського могла вбити жінка.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Останнім часом у ЗМІ з’являються повідомлення про те, що особи, які буцімто є свідками загибелі кількох учасників так званого "євромайдану", розповіли про це журналістам кількох засобів масової інформації", - сказано в повідомленні.

"Так, згідно з останніми даними, оприлюдненими у ЗМІ, вбивство громадянина Жизнєвського могла скоїти невідома жінка", - зазначили в повідмоленні.

"Проте всі спроби працівників слідчих підрозділів МВС поспілкуватися з можливими свідками злочинів результатів не дають", - поскаржились в МВС.

В повідомленні нагадали, що спроба слідчих поспілкуватися з громадянином на ім’я Тарас Кобялко завершилася тим, що "охоронці" Українського дому заявили міліціонерам: такої особи у приміщенні будівлі немає.

МВС України звертається до можливих свідків або очевидців злочинів, що мали місце на вулиці Грушевського, із закликом надати будь-яку інформацію, що сприятиме розкриттю цих злочинів. Це можна зробити, звернувшись до найближчого відділу міліції або на спецлінію "102".

Про версію з жінкою написала газета Весті, яка взяла інтерв’ю у нібито друзів Жизнєвського. При цьому про жінку розповідають "друзі" Жизнєвського, імена яких змінені. Тарас Кобялко, у якого також брали інтерв’ю, про це нічого не каже.

"Чесно кажучи, багато хто чого говорив. Інофрмація доходить різні. Я якщо віж неї відштовхуватися, то стріляла в нього тьолка. Майже в упор. Вийшла з-за автобусів і стріляла", - сказав хлопець, якого видання назвало Юрієм.

Між тим, з 30 листопада МВС затримувало лише протестувальників. Жодної інформації  про покарання хоч одного представника силових органів, який бив людей, журналістів, не відомо.

Як відомо, газету Вести випускає холдинг "Мультимедіа-інвест груп" на чолі з Ігорем Гужвою - екс-редактором газети "Сегодня" та екс-шеф-редактором російської газети "Московские новости".

Серед можливих інвесторів учасники ринку називають Віктора Медведчука і "Газпром". Сам Гужва цю інформацію заперечує.

Видання висвітлює події в Україні і зокрема останні події на Євромайдані з проросійським акцентом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...