Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція "готує" для активістів Майдану справу про грабіж

Вівторок, 4 лютого 2014, 20:56

Міліція Києва відкрила кримінальне провадження за статтею "грабіж" за фактом звернення хлопця, який повідомив, що його пограбували на Майдані "люди в касках".

Про це повідомила прес-служба столичної міліції.

Згідно з інформацією, 3 лютого близько 21-ої години до міліції зателефонував 19-річний хлопець та повідомив, що "на Майдані люди в касках відібрали його речі".

"В середині січня цього року юнак з Івано-Франківської області приїхав до столиці на заробітки. З роботою не склалося, жити нема де – пішов на Майдан. Там і мешкав, доки його не звинуватили в крадіжці та не вигнали за межі барикад, відібравши при цьому особисті речі", - заявили в МВС.

"Хлопець розповів, що вдень на Майдані знайшов телефон, а вже ввечері в приміщенні "Українського дому" до нього підійшли чоловіки в будівельних касках та звинуватили його в крадіжці мобільного телефону. Відібрали у нього знайдений та особистий телефони, після чого вивели його на вулицю", - додали у відомстві.

"В одному з наметів 19-річного мітингувальника підстригли та облили зеленою рідиною. Після "превентивних" процедур хлопця силоміць вивели за межі барикад", - заявили в міліції.

"Після того, як на місце приїхала слідчо-оперативна група Шевченківського райвідділу міліції, до правоохоронців вийшли активісти та віддали сумку з особистими речами потерпілого", - розповіли в МВС.

У відомстві зазначають, що стаття, за якою відкрите провадження, передбачає покарання у вигляді ув’язнення на строк від 4 до 6 років.

Досудове розслідування триває.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...