Майданівці вирушили пікетувати Верховну Раду

Четвер, 6 лютого 2014, 10:00

Колона активістів вирушила до Верховної Ради щоб почати її пікетування.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, колона вирушила від одного з виходів станції метро "Хрещатик " на вул. Інститутській до Верховної Ради для пікетування.

До неї увійшли кілька тисяч учасників мітингу з державними прапорами України, прапорами ВО " Свобода", самооборони Майдану. Значна частина присутніх - у камуфляжному одязі, у масках, з щитами і кийками.

  Фото зі сторінки Андрія Парубія в Facebook
 Фото Андрія Шевченко, Twitter

Учасники ходи також вимагатимуть від депутатів не переривати роботу парламенту і проводити сесію до врегулювання політичної кризи в Україні. Народний депутат від Свободи Ігор Мірошниченко зазначив, що мета цієї акції - "щоб депутати прислухалися до голосу всього народу, а не тільки тих, хто стоїть за гроші біля стін Верховної Ради".

На чолі колони - народні депутати Андрій Іллєнко, Ігор Мірошниченко (фракція "Свобода"), комендант Майдану Андрій Парубій (фракція "Батьківщина"), член ради Всеукраїнського об'єднання " Майдан" Зорян Шкіряк, а також інші депутати від "Свободи " і "Батьківщини".

10:44 Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, колона вийшла на вулицю Грушевського з боку Маріїнського парку. Пройти через кордони міліції і Антимайдан вони не намагаються.

Фото з ​​Facebook Vilny Partyzan 

Протестуючі пройшли по вулиці Інститутській, зупиняючись біля кожного кордону міліції на поворотах на вулиці Садова та вулиці Шовковична. В то же час вони близько хвилини стукали палицями в щити. Міліціонери у відповідь посилювали кордони.

На вулиці Грушевського дорога до Верховної Ради перекрита декількома ЗІЛами. Кілька десятків співробітників міліції наглухо перекрили прохід щитами. Силовики вишикувалися, прикрившись щитами, вздовж паркану, яким оточена територія Верхвной Ради і Міністерства охорони здоров'я.

Сюди ж прийшли представники Антимайдану з плакатами "Стоп Майдан", вони скандують "Ні фашизму!" і "Ні тероризму!" і вимагають, щоб пішли геть.

Охорона урядового кварталу посилена, з боку вулиці Інститутської тисячі силовиків охороняють підходи до Верховної Ради. Площа перед будівлею парламенту перекрита автобусами.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:21
ISW: Україна б’є по Росії зброєю власного виробництва
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
Усі новини...