Військові посилили охорону повітряного кордону України

Четвер, 6 лютого 2014, 20:36

Військові збройних сил України заступили на бойове чергування з охорони повітряного простору країни.

Про це повідомляє Міністерство оборони.

Для цього до аеродрому "Бельбек" у Криму прибули літаки Су-27.

Такі дії пов’язані з початком проведення у російському місті Сочі зимових Олімпійських ігор.

Крім того, аеропорт "Бориспіль" запровадив тимчасове обмеження на провезення рідин до Росії, пише Інтерфакс-Україна.

На авіарейсах до Росії тимчасово забороняється перевезення в салоні літаків членами екіпажів та пасажирами, зокрема в ручній поклажі, будь-яких ємностей з рідинами, аерозолями, гелями, кремами та пастами.

Винятком є ліки, спеціальні дієтичні засоби, дитяче харчування, зокрема материнське молоко, в кількості, необхідній на час польоту, за умови їх ідентифікації під час контролю на авіабезпеку.

Заборона також не поширюється на ємності (контейнери) з рідинами, гелями, аерозолями, кремами та пастами, придбаними в торговельних точках у контрольованій зоні аеропорту (у магазинах Duty Free).

Ці товари обов'язково мають бути упаковані в надійно запечатаний (опломбований) прозорий поліетиленовий пакет у спосіб, що забезпечує можливість ідентифікації їх вмісту. Обов'язковою умовою також є документальне підтвердження здійснення покупки в день вильоту.

З урахуванням додаткового часу, необхідного для передполітного догляду на авіабезпеку у зв'язку з введеними обмеженнями, в аеропорту порадили пасажирам рейсів до РФ завчасно прибувати до аеропорту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування