Активісти знайшли місце, де могли готувати вибухівку для підриву євромайданівців

Неділя, 9 лютого 2014, 15:04

Біля барикад на вул.Грушевського самооборона Майдану знайшла приміщення, де ймовірно виготовлялася вибухівка, підкинута кілька днів тому активістам у Будинок профспілок.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп Володимир Ар'єв.

"У закинутій будівлі за готелем "Дніпро" самооборона знайшла приміщення,  де було багато комп'ютерів із відеозйомкою активістів Майдану, яка зберігалася на хард-дисках. Носії вилучені для дослідження", - зазначено у повідомленні.

Фото Владимира Арьева
Фото Володимира Ар'єва
 

Також самооборонці  заявили, що за всіма ознаками у приміщенні готували вибухівку, підкинуту кілька днів тому в Будинок профспілок.

"Ця закинута будівля належить фірмі "Грааль", до якої має стосунок сім'я Дмитра Табачника. Цікаво, що два дні тому там була пожежа, через яку вигоріли комунікаційні дроти, але зв'язок в "серверній" кімнаті працював добре.  Не виключено, що один з інфоцентрів "ескадронів смерті" був саме там", - заявили у спільноті.

Як відомо, 6 лютого вибухівку на Майдан підкинули близько 9:00 під виглядом ліків. Внаслідок вибуху серйозних травм зазнали двоє молодих активістів Євромайдану. Станом на 9 лютого один з них доправлений для лікування у Польщу, другого зі Львова також планують відправити на лікування закордон. 

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування