У Авакова відкинули звинувачення кримського "прем’єра"

Субота, 1 березня 2014, 10:01

Звинувачення голови Ради міністрів АР Крим Сергія Аксьонова у тому, що МВС не дотримується Конституції АР Крим, закону "Про міліцію" щодо порядку призначення керівника міліції Криму – безпідставні.

Про це йдеться у заяві МВС України.

"МВС у своїй діяльності чітко дотримується вимог Конституцій України та АР Крим, законів та підзаконних актів України. У зв’язку з поданим генерал-майором міліції Валерієм Радченком, начальником ГУ МВС в Криму рапорту про звільнення з органів внутрішніх справ, міністр внутрішніх справ задовольнив рапорт", - зазначили в МВС.

Відповідно до вимог Конституції Криму передбачено погодження при призначенні та звільненні керівника міліції Криму з Верховною Радою АРК та Радою міністрів Криму, матеріали щодо звільнення з посади Радченка та призначення на посаду Ігоря Авруцького МВС направлено для відповідного погодження.

"До отримання погодження та з метою забезпечення керованості підрозділів міліції Криму Авруцького тимчасово призначено виконуючим обов'язки начальника Головного управління МВС в АР Крим", - йдеться у повідомленні.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування