Тимошенко спростувала чутки про свій візит до Росії

Субота, 1 березня 2014, 20:44

Юлія Тимошенко спростувала чутки про свій візит до Росії

Журналіст Української правди на власні очі бачив її о 21:30 у кабінеті №45 Верховної Ради на нараді за участі українських дипломатів та опозиційних політиків.

У коментарі Українській правді Тимошенко закликала не піддаватися на провокації РФ, не вдаватися до агресії, а натомість – закликати весь західний світ захистити Україну.

"Зараз між Україною та РФ іде не війна зброї та військ, а війна нервів та інтелекту", - заявила Тимошенко.

"Наша головна зброя – це спокій.  Всі наші збройні сили – на місцях дислокації, всі об’єкти захищено. І ми сподіваємося, що західний світ включиться на захист України. В цій ситуації весь західний світ має бути в Україні, в Києві,  в Лівадійському палаці в Криму і своєю присутністю має захищати Україну від агресії", - додала екс-прем'єр-міністр.

Як відомо, у Верховній Раді відбулося засідання РНБО, за підсумком якого в.о. президента Олександр Турчинов заявив, що віддав розпорядження привести всі Збройні сили України в бойову готовність і посилити охорону стратегічних об'єктів.

У свою чергу прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що провів телефонну розмову з прем'єром РФ Дмитром Медведєвим, який заявив, що рішення про введення армії в Україну не приймалося.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...