Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Військові ЧФ РФ намагалися підкупити й переманити українців у Бахчисараї

Понеділок, 17 березня 2014, 19:08

Військові Чорноморського флоту Росії намагалися переманити українських військових в автобаті військово-морських сил України в Бахчисараї, українці не виключають провокацій уночі.

Про це повідомляв керівник медіа-центру Міноборони України в Криму Владислав Селезньов.

За його словами, у понеділок о 15:00 в автомобільний батальйон Військово-Морських Сил ВР України (військова частина А2904) яка, дислокується в Бахчисараї прибули офіцери Чорноморського флоту РФ. 

Виконуючому обов'язки командира військової частини, підполковнику Сергію Гундеру в ході переговорів намагалися передати умови підкупу.

Військовослужбовцям батальйону пропонують матеріальну допомогу в розмірі 4 тис. грн. і залишити територію військової частини, і залиши межі Криму на територію України.

Або, військовим пропонують розірвати контракт зі Збройними Силами України, залишитися працювати в частині під патронатом ЧФ РФ у якості цивільного персоналу, за що офіцери ЧФ РФ обіцяють зарплату в розмірі 2,7 тис.грн. щомісяця.

Третім варіантом, російські військові запропонували українцям скласти одночасно два рапорти, один з яких про вихід зі складу Збройних Сил України й другий із проханням про включення до складу збройних сил Росії.

"У слідстві таких дій українським військовим морякам ЧФ РФ гарантували щомісячну зарплату в 8 тисяч гривень службу поза штатом ЧФ РФ", - розповів Селезньов.

Командування військової частини А2904 повідомило російську сторону, що жоден з наданих варіантів розглядатися не буде.

"Ми вірні присязі на вірність народу України", - заявили сьогодні офіцери автомобільного батальйону ВМС України в Бахчисараї.

Джерела зазначають, що представники кримської самооборони, які протягом останніх декількох днів перебували на території військової частини, раптово залишили територію.

Джерела не виключають, що зараз самооборона озброюється, щоб уночі зробити остаточне зачищення частини від особового складу, який не бажає змінювати Військовій присязі на вірність народу України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...