Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З українського штабу в Севастополі підняли прапор РФ, готують іще один штурм

Середа, 19 березня 2014, 10:32

Із будівлі штабу командування ВМС України в Севастополі невідомі зняли з флагштока прапор України й підняли прапор РФ.

Про це повідомляє керівник медіа-центру Міноборони України в Криму Владислав Селезньов станом на 10:20 у своєму Facebook.

"Джерела зі штабу командування ВМС України (Севастополь) повідомляють, що сьогодні о 9 ранку невідомими цивільними особами чисельністю до 150 людей були продавлені в'їзні ворота на територію штабу", - зазначив він.

"На даний час, відтіснивши українських офіцерів, невідомі особи зняли з флагштока прапор України й підняли прапор РФ. Український персонал бази відтиснутий у приміщення штабу ВМС України", - повідомив Селезньов.

Водночас, із Євпаторії джерела повідомляють, що "у районі КПП 55 зенітно-ракетного полку невідомими цивільними особами знята вся українська символіка й інформаційні таблички українською мовою, замість них вивішені прапори РФ".

"Також за інформацією джерел на території дитячого санаторію, який перебуває на балансі Міністерства оборони України, перебувають представники самооборони. Зазначені особи в роботу медичного центру не втручаються", - зазначає Селезньов.

"Із Новоозерного джерела повідомляють, що кораблі 5 бригади надводних кораблів перебувають на рейді бухти Донузлав. Територія 5 військового містечка й причальна стінка під контролем військовослужбовців РФ", - інформує він.   

За його інформацією станом на 10:38, там "готується штурм штабу Південної військово-морської бази ВМС України".

"У якості тарана, припускають джерела, буде використаний трактор. За словами джерел, у перших лавах стоять жінки й діти, слідом за ними представники самооборони Криму, за ними шеренга з 60 солдатів РФ. У районі штабу солдати РФ установили дві вогневі точки", - заявив Селезньов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування