Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Одеська облрада планує засудити екстремізм і спроби розвалити Україну

Неділя, 2 березня 2014, 13:56

Позачергова сесія Одеської облради має намір засудити прояви екстремізму та намагання розвалити Україну.

Як заявив голова облради Микола Тиндюк, сесія облради відбудеться у понеділок об 11:00, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Тиндюка, депутати мають намір обговорити ситуацію в країні і затвердити звернення до керівництва держави та українського народу.

У проекті звернення засуджуються "прояви екстремізму і спроби розколоти країну на частини", називаються неконституційними "підбурювання до зміни або розпуску легітимних органів влади".

Також у проекті документа міститься заклик утриматися від погроз на адресу представників певних політичних партій і громадських організацій, а також членів їх сімей, "тому що подібні методи навряд чи можуть вважатися нормою в демократичній державі".

Окрім того Тиндюк попросив усі політичні та громадські сили регіону утриматися від акцій чи мітингів біля будівлі облради перед сесією.

"Не треба тиснути на депутатів, дозвольте їм працювати", - зазначив Тиндюк.

Як відомо, раніше в Одесі кілька тисяч проросійськи налаштованих одеситів провели "народні збори" на Куликовому полі, де висловлювали протест проти політики "київських путчистів" і підтримку народу Криму і новому керівництву півострова. Також мітингувальники вимагали надання російській статусу другої державної мови, федералізації країни і т.д.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування