Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українські медійники закликали російських бути об'єктивними

Понеділок, 3 березня 2014, 04:21

Представники українських медіагруп звернулися до глав російських телерадіокомпаній з проханням не розпалювати конфлікт між Росією та Україною.

Звернення, поширене прес-службою телеканалу Інтер, адресоване генеральним директорам ВАТ "Перший канал" Костянтину Ернсту, ФДУП ВДТРК Олегу Добродєєву і ВАТ "НТВ" Володимиру Кулистикову.

"Ми просимо вас відкрито, виважено і об'єктивно висвітлювати події, що відбуваються сьогодні в Україні. Ми просимо вас зрозуміти і підтримати позицію всіх центральних українських телеканалів і відповідально ставитися до кожного слова", - йдеться у зверненні.

"Ми не маємо права розпалювати ворожнечу між братніми російським і українським народами, видавати в ефір неперевірену інформацію або таку, що спотворює дійсність. Ми впевнені, що якщо існуюче протистояння переросте у військові дії - переможців не буде, програють всі", - підкреслюють його автори.

Підписантами, крім керівника Inter Media Group Анні Безлюдної, також виступили голови Starlight Media Володимир Бородянський, Медіа Групи Україна Федір Огарков і 1+1 Media Олександр Ткаченко.

Зазначимо, що подача інформації про протести в Україні низкою українських медіа неодноразово викликала обурення активістів на Майдані. Зокрема, Інтеру Рада Всеукраїнського об'єднання "Майдан" погрожувала бойкотом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...