Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович-молодший заплутався в Конституції, йому ввижаються кіднепери

Понеділок, 3 березня 2014, 17:17

Син відстороненого президента Януковича, депутат Віктор Янукович-молодший вважає, що парламент нелегітимний, працює "під тиском", а влада "не гребує кіднепінгом".

Про це він написав у своєму Facebook.

Ми цитуємо його слова без змін:

"Відбулася елементарна інтервенція України іншими державами руками профашистських спеціально навчених радикально налаштованих об'єднань за принципом: чим гірше – тим краще!"

"І їхні методи – достатньо різноманітні: складання чорних списків рідних, близьких, ділових партнерів і просто тих, хто іноді був поруч, не маючи до політики й моєї діяльності взагалі ніякого відношення, фізичне усунення опонентів, розбійні напади, збройні грабежі й т.п", - написав він.

"Верховна Рада працює в нелегітимному полі, у порушення як нової, так і старої Конституції України, абсолютно не займаючись економікою країни протягом останнього часу. Звичайно, головним завданням є скасування мовного закону й термінове перейменування вулиць!" – обурився він

Янукович-молодший впевнений, що на "вулицях міст України йде неконтрольований процес мародерства, адміністративні будинки захоплені повстанцями, масово руйнуються пам'ятники історії, культури й архітектури, силові структури практично відсторонені від виконання своїх прямих обов'язків". 

"У країні сформований уряд самозванців, проголошених бойовиками", - впевнений він.

"І в якій демократичній державі Ви ще бачили, що в руках однієї людини – спікера ВР України сконцентровано кілька галузей влади?" – обурився син Януковича, який є депутатом.

Як відомо, стаття 112 Конституції передбачає, що у випадку дострокового припинення повноважень президента, виконання обов'язків президента покладається на спікера ВР.   

Між тим Янукович–молоший впевнений, що "усі голосування парламенту проходять під найжорстокішим тиском і погрозами, фактично під дулом автоматів". "Поплічники нової, так званої, влади не гребують навіть кіднепінгом", - сказав він. 

"Іде насильницьке нав'язування інших культурних цінностей і віросповідання, з метою одержання тотального контролю над державою й людьми, практично – для їхнього поневолення. Усім відомі технології зомбування, лякання не тільки народних депутатів, але й державних службовців, ЗМІ, звичайних громадян – усіх інакомислячих, не гребуючи застосовувати вогнепальну й холодну зброю", - написав він.

При цьому він написав, що "його ставлення до Батьківщини ніколи не було двоїстим. Я завжди абсолютно щиро переживав за благополуччя й розвиток України й донині – не зрадив своїм ідеалам!"

При цьому Янукович ні слова не написав, де він перебуває. Крім того, він не реєструвався у ВР із 6 лютого 2014 року.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування