Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Народний губернатор" Донецька визнав, що його бійці озброєні

Середа, 5 березня 2014, 12:24

Самопроголошений "губернатор" Донецької області Павло Губарєв визнав, що у його бійців є зброя і вони готові "захищати Донбас".

Про це він заявив в інтерв'ю "Ленте.ру".

Губарєв розповів, що він "випадково", через соцмережі очолив протест у Донецьку.

Посприяв цьому, головним чином, виступ Губарєва в облраді, після якого його обізвали клоуном і вигнали з приміщення.

Він розповів, що вважає Януковича "політичним трупом", але якщо той повернеться в Україну, то Губарєв буде йому підкорятися.

"Ми його не підтримуємо як політичну фігуру, але заперечувати той факт, що він легітимний президент, ми не можемо", - сказав Губарєв.

Він розповів, що після свого успіху в облраді його і обрали лідером "ополчення" і пішли на штурм ОДА.

"Я не віддавав наказу її штурмувати, я закликав до мирного протесту. Хоча мені як командиру ополчення пишуть, що вони озброєні і готові діяти", - визнав "губернатор".

"Вони не те щоб мені підкоряються - вони готові виконувати команди нашого координаційного штабу. Ми їм не говоримо озброюватися, але вони пишуть, що повинні захищати свій край від усіх. У них є пістолети, автомати, нарізні карабіни, щити, бити, шоломи", - поділився інформацією він.

Губарєв не приховує, що в Донецьку "все буде відбуватися за кримським сценарієм".

Головним завданням зараз Губарєв вважає тиск на начальника обласної міліції, який чітко відмовився співпрацювати з "губернатором".

Сам Губарєв вважає, що у Майдані винен Володимир Ленін.

"Насправді я історик - і знаю, що таке Новоросія, що таке Донецько-Криворізька Республіка, яку Ленін в 1922 році приклеїв до України. Загалом-то, Ленін винен у Майдані", - заявив Губарєв.

Як відомо, у середу міліція Донецька відібрала у Губарєва єдиний "форпост", очистивши від його прихильників зал Донецької облради.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...