В Інтернеті знову заговорили про "тяжкий стан" Януковича

Четвер, 6 березня 2014, 22:36

В Інтернеті знову з'явилася інформація про те, що екс-президент Віктор Янукович перебуває у тяжкому стані.

Зокрема, російська газета "Московський комсомолець", посилаючись на своє джерело, повідомила, що Януковича у тяжкому стані госпіталізовано до одного з медичних закладів Москви.

За даними газети, екс-президента госпіталізували з підозрою на інфаркт.

"Стан його здоров'я оцінюється як "тяжкий". Офіційного підтвердження інформації поки немає", - повідомляє "МК".

Раніше в четвер українське агентство УНІАН повідомило про те, що за їхньою інформацією зі спецслужб, від джерел, які заслуговують на довіру, Януковича вже немає серед живих.

З метою підтвердження або спростування цієї інформації агентство звернулося до адміністрації президента Росії, постійного представника РФ при ООН Віталія Чуркіна, керівництва Всеросійської державної телевізійної і радіомовної компанії (ВДТРК), ВАТ "Перший канал" і телевізійного каналу "НТВ" (належить ВАТ "Газпром-медіа холдинг").

Як відомо, востаннє Януковича живого бачили 28 лютого 2014 року під час його прес-конференції в місті Ростов-на-Дону у виставковому центрі "Вертолэкспо".

Після цього його однопартійці і люди з його оточення в Україні не підтверджували, що він виходив на зв'язок.

Водночас, 4 березня 2014 року постійний представник РФ при ООН пан Віталій Чуркін продемонстрував звернення Януковича до президента РФ Володимира Путіна, датоване 1 березня.

Також 4 березня на своїй прес-конференції в Ново-Огарьово, відповідаючи на запитання російських журналістів Володимир Путін особисто заявив, що бачив Януковича "два дні тому".

Чутки про смерть Януковича останнім часом з'являлися не менше 3 разів і активно поширювалися в Інтернеті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування