Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Константинов вирішив "возз'єднати з Росією" всю Україну

П'ятниця, 7 березня 2014, 11:28

"Спікер" Верховної Ради Криму заявив, що після Криму до Росії "приєднається" вся Україна.

Про це він заявив у Москві, пише ИТАР-ТАСС.

Константинов пророкує, що після "референдуму" в Криму він зробить все, щоб з Росією возз'єдналася вся Україна.

"Я сподіваюся, що ми все-таки зуміємо допомогти виховати на Україну нового лідера Ми не один раз в ці роки говорили, що з'явиться на Україні новий Богдан Хмельницький, який об'єднає наші дві великі держави", - заявив він.

"Україна - це частина єдиного великого російського світу. Після того, як ми вирішимо питання з Кримом - а я впевнений, що ми вирішимо його - ми просто зобов'язані докласти максимум зусиль, щоб захистити не тільки російських України", - заявив Константинов.

Він закликав захистити від фашизму, нацизму і західних цінностей всіх жителів України.

"Але, за великим рахунком, треба захищати зараз усіх громадян України - і росіян, і українців - від фашизму, нацизму, від цього нахабного тиску представників західних держав, які нав'язують свою ідеологію, які говорять про якісь великі європейські цінності", - вважає він.

Як відомо, "влада Криму" прийняла рішення про входження цієї української автономії до складу Російської Федерації і призначили на 16 березня "референдум" з цього питання.

У п'ятницю стало відомо, що Константинов винен українським банкам більше мільярда гривень.

Раніше депутат від "Батьківщини" Андрій Сенченко заявив, що Константинова Росія використовує, як маріонетку, через те, що його фірми отримали "дуже великі кредити" в "Ощадбанку" і "ВТБ-банку".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування