Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сім'ї військових зможуть швидко приватизувати житло у Криму – Сенченко

Вівторок, 1 квітня 2014, 14:51

Сім'ї військовослужбовців, які продовжать службу в українській армії чи уже пішли в запас, зможуть приватизувати службове житло у Криму за скороченою процедурою.

Про це заявив заступник глави Адміністрації президента Андрій Сенченко.

За його словами, на цим питанням уже працює Міноборони, яке має швидко провести "розслужбовлення" житла.

Сенченко пояснив, що можливість швидкої приватизації мають передбачити для сімей військових у законі про окуповану територію.

"Ми вважаємо, що офіцери мають отримати право на це житло, вони можуть його обміняти, продати, принаймні щоб люди не лишились у складній ситуації, це майно дозволить їм пережити цей етап переїзду", - розповів Сенченко.

Що стосується вивезення сімей українських військових, яких передислокують на материк, то для них розробляється графік виїзду залізницею.

"У вівторок має бути готовий графік подачі пасажирських вагонів у Феодосію, в Сімферополь, у Євпаторію, в Севастополь і в Джанкой для вивезення сімей військових", - сказав Сенченкою.

Він додав, що туди ж подадуть платформи, для вивезення контейнерів із майном.

Сенченко розповів, що зараз тривають перемовини про те, щоб налагодити безперебійне фінансування та забезпечення українських військових до моменту передислокації.

Україна проводить переговори, щоб забезпечити можливість переведення наматерик курсантам Севастопольської морської академії, які хочуть служити Україні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування