В авто Царьова мітингувальники знайшли набої до автомату і всю ніч його ловили

Вівторок, 15 квітня 2014, 00:32

В автомобілі кандидата у президенти Олега Царьова, припаркованого біля офісу каналу ICTV, активісти знайшли чотири ріжка від автомату Калашникова з набоями.

Як повідомляє "Громадське телебачення", охоронець Царьова відмовився показувати посвідчення працівника охоронної фірми. Каже, що не планували використовувати зброю з лихими намірами. 

 

Також в салоні авто знайшли холодну та вогнепальну зброю, нашивки, одяг (в тому числі й військову уніформу) та документи (зокрема, дозвільні документи на гладкоствольну зброю).

На місці вже працюють співробітники міліції.

Обурені сепаратистськими заявами люди станом на 00:50 чекають Царьова, який мав вийти з приміщення телеканалу після закінчення програми, але політик досі не з'явився.

Натомість до людей вийшов ведучий програми Андрій Куликов.

О 2:15 після тривалих вмовлянь Царьов таки вийшов з будівлі ICTV. Він пройшов коридором ганьби, який йому влаштували мітингувальники. Люди кричали "Ганьба!", проклинали, кидались яйцями та співали нецензурну пісню "Путін *уйло".

Пізніше включили гімн України.

Царьов сів у машину "швидкої", яка мала його відвезти від будівлі телеканалу. Коли машина трохи проїхала, її зупинили, деякі мітингувальники намагалися розбити вікна в авто. Інша частина мітингувальників закликала не чіпати машину.

О 2:48 мітингувальники домовилися із міліцією про те, що Царьова пересадять із "швидкої" в автозак і доставлять в СБУ. Окрім того, мітингувальники писатимуть колективну заяву, щоб політика змогли притягти до відповідальності за посягання на територіальну цілісність України.

2:53 Царьова вивезли в білому бусику в невідомому напрямку, не дочекавшись автозаку.

3:40 Царьов знайшовся. Його завели до будівлі Генпрокуратури.

Приблизно о 4:35 Царьов вийшов до журналістів у будівлі ГПУ. Він роздягнений по пояс і, зокрема, дякує "Правому сектору" за те, що цієї ночі врятували його життя.

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування