В Украгролізингу заявляють, що їх офіс захоплюють невідомі

Середа, 2 квітня 2014, 11:52

Офіс НАК Украгролізинг у Києві намагаються захопити невідомі.

Про це Українській правді повідомив Іван Придуха, який зараз виконує обов'язки голови правління компанії.

За його словами, невідомі "люди в зеленому одязі" близько години намагаються проникнути в офіс компанії на вулиці Мечникова, 16а.

Придуха заявив, що він вже викликав міліцію та попросив про допомогу Самооборону і представників ЗМІ. Він припускає, що ці події пов'язані з колишнім керівництвом компанії.

"У них зараз виходу немає, тому що 1,2 мільярди збитків, листи в прокуратурі, зроблена перевірка Держфінінспекції… матеріали у Генеральній прокуратурі", - відзначає він.

"Вони працювали з 2012 року, за злочинного режиму Януковича, і зараз збираються захопити", - вважає Придуха.

Як відомо, 27 січня 2014-го Кабмін звільнив заступника голови правління Украгролізингу Олександра Нещетного. Пізніше Івана Придуха був призначений заступником голови правління компанії.

Держфінінспекція, яка ще у вересні 2013-го провела позапланову ревізію підприємства, у кінчі січня заявила, що дії попереднього керівництва "призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів держави на суму 357 млн грн".

О 12:30 в управлінні МВС в місті Києві повідомили, що ситуацію вже врегулювали.

"Туди прибув наряд патрульної служби Печерського районного управління. Там знаходилось близько 10 осіб, які сказали, що вони прибули туди не з метою захоплення, а щоб поглянути, чи не виносяться якісь цінні речі з приміщення", - заявила речниця головного управління МВС у місті Київ Ольга Білик, додавши, що ніяких протиправних дій ці люди не чинили і після прибуття міліції пішли геть.

Вона додала, що ці люди "в своїх поясненнях нам сказали, що вони дізналися про внутрішній конфлікт в компанії… і приїхали туди, щоб подивитись, щоб ніхто не виносив цінних речей". Інформацією стосовно деталей "конфлікту" у МВС не володіють, однак пообіцяли з'ясувати обставини цього інциденту.

За словами Білик, невідоми також заявили, що вони нібито є представниками Самооборони. 

Біля офісу компанії залишається наряд міліції. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування