Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Константинов: Більшість кримських "регіоналів" увійдуть у "Єдину Росію"

Середа, 2 квітня 2014, 14:44

Велика частина членів кримської організації Партії регіонів увійдуть в структуру партії Єдина Росія, яка створюється в Криму.

Про це у середу на прес-конференції в Сімферополі заявив лідер самопроголошеної ради республіки Крим Володимир Константинов, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"У кримській республіканській організації Партії регіонів більша її частина - це чесні порядні люди, які брали участь у процесі створення республіки Крим у складі Російської Федерації і брали активну участь у цьому процесі. Ось ці люди будуть залучені до партійне будівництво, якщо вони не пов'язані з якимись корупційними схемами, якщо вони є лідерами громадської думки і якщо їх підтримують кримчани", - заявив він.

При цьому Костянтином підкреслює, що прямої спадкоємності між Партією регіонів і створюваною партійною структурою "Єдина Росія" не буде.

"Керівництво Партії регіонів зрадило членів партії, зрадило своїх виборців, керівництво в багатьох регіонах України дискредитувало Партію регіонів, кинули своїх виборців, що називається, один на один з усіма проблемами", - пояснив глава "парламенту" Криму.

За його словами, в структуру кримської організації партії Єдина Росія можуть увійти також і члени партії Русское единство, а також члени самооборони Криму.

Константинов зазначив, що це нібито будуть ті люди, які активно брали участь у процесі проведення референдуму в Криму, а також у процесі становлення нової республіки Крим".

Як відомо, Всеросійська політична партія "Єдина Росія" є правлючою російською політичною партією, найбільшою партією РФ. Лідером партії є президент Російської Федерації Володимир Путін.

Нещодавно повідомлялося, що одіозний регіонал Вадим Колесніченко, заявив, що він вже не член ПР, зараз знаходиться в Севастополі і вважає себе громадянином Російської Федерації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування