Турчинов: Крим стане страшною проблемою для Росії

Четвер, 3 квітня 2014, 00:16

В. о. президента Олександр Турчинов вважає, що Крим стане страшною проблемою для Росії.

Про це він сказав в ефірі "Шустер LIVE".

"Крим не буде півостровом відпочинку російських військових - це буде страшна проблема для Росії, яка вже є у міжнародній ізоляції. Як Афганістан привів до падіння режиму російської імперії, так Крим приведе до падіння режиму Путіна", - вважає Турчинов.

"Тимчасово окупована територія не може мати перспективи розвитку", - зазначив в.о. президента.

"Відповідно до міжнародних стандартів, міжнародного права, жодна юридична угода на цих територіях не чинна. Жодне рішення якихось судових органів не чинне, жодна інвестиція не є законна. Ті, хто це буде робити, втрачає будь-яку перспективу пересуватися по цивілізованих країнах", - сказав Турчинов.

"На превеликий жаль, окупація Криму призведе до серйозної економічної проблеми регіону. Треба, щоб ті, хто махав прапорцями, це розуміли. Що їхні гасла на підтримку окупації призведуть до серйозних проблем, у першу чергу, в їхніх родинах. І це неможливо компенсувати", - додав він.

"Я переконаний, що і кримські татари, й інші громадяни України, які змушені покидати свої домівки, вони повернуться в Крим. Наші військові, які також покинули там квартири, будинки. Вони також повернуться в Крим", - заявив Турчинов.

"Крим буде українським. Так, це не буде протягом найближчого місяця. Ми повернемося в Крим. А Крим був, є і буде українською землею", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News