Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прикордонники розповіли про підготовку провокацій на Донеччині

Четвер, 3 квітня 2014, 11:44

Держприкордонслужба попереджає про заплановану на 4-5 квітня провокації в Новоазовському районі Донецької області.

Про це йдеться в заяві прикордонного відомства, передає "Інтерфакс-Україна".

Держприкордонслужба закликає учасників та організаторів утриматися від незаконної акції.

"За наявною в Держприкордонслужбі інформацією, 4-5 квітня в Новоазовському районі Донецької області заплановані масові акції протесту, спрямовані на подальшу дестабілізацію ситуації в регіоні шляхом штучного створення перешкод у русі через державний кордон", - йдеться в заяві.

Прикордонники нагадуючи, що згідно ст. 341 Кримінального кодексу, такі дії караються арештом на строк до 6 місяців або обмеженням (позбавленням) волі на 3 роки.

Вони також нагадали, що вплив на працівника правоохоронного органу з метою перешкоджання виконанню ним службових обов'язків карається штрафом до 100 неоподатковуваних мінімумів або арештом до 3 місяців.

У відомстві закликають усіх бути свідомими громадянами своєї держави, не порушувати чинне законодавство і не перешкоджати прикордонникам у несенні служби.

"При організації незаконних заходів на державному кордоні Держприкордонслужба спільно з представниками правоохоронних органів змушена буде застосувати вичерпних заходів з локалізації акцій та забезпечення нормального функціонування пунктів пропуску", - підкреслюється в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування