Керівника ДАІ Львова закидали грішми і змусили написати заяву

Четвер, 3 квітня 2014, 13:38

Кілька десятків активістів львівських громадських організацій пікетували міське управління ДАІ, змусивши керівника ДАІ Львова Богдана Мицака написати заяву на звільнення.

Як повідомляє ZAXID.NET, в акції взяли участь зокрема представники Самооборони, Автомайдану, Дорожнього контролю та Автонмного опору.

Вони зайшли до кабінету Мицака і змусили його написати заяву на звільнення. Як повідомив журналіст Головних новин Львова, спершу він відмовлявся це робити, але пізніше під’їхав начальник міського управління міліції Сергій Зюбаненко і порадив пану Мицаку, як офіцеру, з гідністю покинути посаду через несприйняття його громадою.

Активісти принесли до кабінету начальника ДАІ Львова шини, а потім закидали його робочий стіл дрібними грішми.

Фото з Facebook Руслана Зайця
Фото Galinfo 

Пізніше Мицак все-таки написав заяву на звільнення з посади начальника ДАІ Львова, а також ще одну заяву на звільнення з органів внутрішніх справ. Обидві заяви прийняв Зюбаненко.

Началь міліції Львова підтвердив написання цих заяв: "Ці рапорти є в мене", - сказав він. В той же час він не виключає можливості, що згодом Мицак відкличе свою заяву, мотивуючи це тиском на нього.

"Це вже буде на його совісті", – вважає керівник міліції Львова.

Як відомо, Мицак, який 14 місяців перебував у відпустці за станом здоров’я, 31 березня повернувся на посаду. У перший же день роботи він скликав прес-конференцію, де заявив, що також претендує на посаду начальника обласного ДАІ.

Він також заявив, що звернувся до суду з позовом проти міського голови Львова Андрія Садового, який раніше назвав ймовірне призначення Мицака на посаду начальника обласного ДАІ "ляпасом і плювком в обличчя Євромайдану".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування