Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму в нелегітимний уряд взяли кримських татар

П'ятниця, 4 квітня 2014, 11:55

На позачерговому засіданні Держради невизнаної Республіки Крим затверджений ряд кадрових призначень, серед них кримські татари. 
 
Про це повідомляє прес-служба нелегітимного відомства, передає Крим.реалії.

Так, Ленур Іслямов призначений виконуючим обов'язки заступника голови самопроголошеної Ради міністрів Криму, Геннадій Нараєв – "міністром екології й природних ресурсів", Заур Смірнов призначений на посаду "голови Рескомітету у справах міжнаціональних відносин і проблемах депортованих громадян".

Наталя Гончарова затверджена на посаду "міністра освіти, науки й молоді", яку вона й до цього займала, на посаду "міністра спорту" призначений Георгій Шестак.

Микола Колісніченко обраний на посаду голови знову створеної в нелегітимному парламенті Криму Постійної комісії із взаємодії з органами місцевого самоврядування й адміністративно-територіального обладнання.

Едип Гафаров призначений на посаду голови Постійної комісії з міжнаціональних відносин і проблем депортованих громадян Держради невизнаної Республіки Крим.

У зв'язку з новими призначеннями внесені зміни до складу Президії "кримського парламенту" і самопроголошеної Ради міністрів.

На цьому тижні Меджліс делегував своїх представників у самопроголошений "уряд Криму".

Меджліс зобов'язав своїх представників в "кримському уряді" щотижня надавати звіт про конкретну роботу з облаштованості кримських татар, яку проводить Совмін, а громадськість закликав не називати це рішення співробітництвом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...