Позачергова сесія Одеської міськради провалилася

П'ятниця, 4 квітня 2014, 12:24

Позачергова сесія Одеської міськради, на якій планувалася зміна секретаря міськради та прийняття низки резонансних рішень, не відбулася.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У залі засідань зареєструвалося всього 8 депутатів з 120, і секретар міськради Олег Бриндак закрив сесію.

Наступна сесія призначена на 14 квітня.

Як повідомило джерело в апараті міськради, обидві протиборчі групи (прихильники і противники чинного секретаря міськради) не змогли набрати необхідну для затвердження порядку денного та прийняття рішень кількість депутатів (61 осіб).

Одеська міська рада на позачерговій сесії в п'ятницю мала намір прийняти два звернення: до народу України з питання захисту територіальної цілісності та єдності держави і до Верховної Ради - про надання російській мові статусу офіційної мови міжнаціонального спілкування в Україні.

Крім того, дві депутатські неформальні групи мали намір позбавити повноважень секретаря Одеської міськради Олега Бриндака, який з листопада 2013 також виконує обов'язки мера Одеси.

Ці проекти рішень мали бути внесені з голосу після початку сесії.

На порядку денному також були внесення змін до регламенту та створення двох тимчасових комісій.

З перевірки виконання зобов'язань за договором про корпоративні принципи управління товариством з обмеженою відповідальністю "Міжнародний аеропорт "Одеса" та рішень Одеської міської ради та її виконавчого комітету щодо КП "Міжнародний аеропорт "Одеса" та з перевірки доцільності продажу пакета акцій ЗАТ "Пасаж".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування