Оробець піде на вибори разом з Демальянсом

П'ятниця, 4 квітня 2014, 14:09

Народний депутат Леся Оробець та партія "Демократичний Альянс" оголошують про формування єдиної команди на вибори до київської міської ради і мера Києва.

Про це заявив лідер партії "Демократичний Альянс" Василь Гацько на прес-конференції, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"З сьогоднішнього дня ми оголошуємо набір кандидатів у нашу команду. Цей набір триватиме до 14 квітня", - сказав він.

За словами Гацько, його політсила вперше в Україні дозволила формувати свою команду людей, які не є керівництвом партії.

"Для того, щоб сформувати команду гідних людей, які по-справжньому хочуть змін, створили Номінаційний комітет", - сказав він.

Оробець у свою чергу прокоментувала свій намір поборотися за крісло Київського міського голови.

"Саме тут, в громадах сіл, селищ і міст закладаються нові принципи управління. Якщо продемонструвати їх у Києві - завтра у них буде жити вся Україна", - вважає вона.

За словами Оробець, вона свідомо не приєдналася до уряду, оскільки вважає важливим не просто зміну осіб, а зміну принципів.

"Я і наша команда впевнені в тому, що для того, щоб почати в цьому суспільстві реформи, необхідно отримати мандат довіри. І немає жодного іншого способу отримати такий мандат, ніж вибори. Саме тому ми разом з командою вирішили позмагатися і взяти участь у виборах мера столиці і Київської міської ради", - наголосила Оробець.

Як відомо, 5 квітня стартують позачергові вибори київського міського голови і депутатів Київради, призначені на 25 травня 2014 року

Ці вибори є позачерговими, тому термін повноважень обраних на них міського голови і депутатів столиці триватиме близько півтора року до чергових місцевих виборів, які пройдуть жовтні 2015 року на території всієї України.

Раніше повідомлялося, що Оробець вийшла з партії "Батьківщина".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування