Аваков обурений, що суд відпустив організатора розстрілу поста ДАІ

П'ятниця, 4 квітня 2014, 23:26

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков обурений тим, що суд відпустив організатора розстрілу поста ДАІ в Броварах.

Про це він сказав в ефірі програми "Шустер LIVE".

"Люди, які здійснили це вбивство - жорстоке, але не безглузде, з явно провокативною метою зірвати стабілізацію - були арештовані. Проти них є всі докази", - розповів Аваков.

"І сьогодні ввечері одного з них - організатора цього вбивства - апеляційний суд відпустив. Відпустив з незрозумілих мені причин - чи то злякавшись тиску, чи то взявши гроші", - додав він.

"Особисто глава Київського апеляційного суду, я це як міністр заявляю, абсолютно вчинив неадекватно - змінив запобіжний захід "арешт" на запобіжний захід "вільний" без будь-яких обмежень. І я не розумію такого правосуддя. У нас хворе правосуддя. І ми не вийдемо з цієї ситуації, ми не отримаємо справедливої ​​відплати, поки у нас так буде працювати суд", - підкреслив міністр.

Як відомо, 2 березня вночі у КП "Бровари" було скоєно вбивство трьох співробітників Державної автомобільної інспекції МВС України в Києві.

Злочинці впритул розстріляли з вогнепальної зброї інспекторів столичного полку Державної патрульної служби під час виконання ними службових обов'язків.

В.о. генпрокурора заявив, що встановлено осіб, які розстріляли трьох співробітників ДАІ, але не назвав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News