Льовочкіна заявила, що виходить з ПР. На знак протесту проти "чисток"

Субота, 5 квітня 2014, 14:30

Нардеп Юлія Льовочкіна заявила про своє рішення вийти з  Партії регіонів на знак протесту проти "чисток" в рядах партійців за інакомислення.

"Я прийняла рішення вийти з Партії регіонів, оскільки не згодна з останніми рішеннями партії", - заявила Льовочкіна, пишуть "Українські новини".

За її словами, ПР "сьогодні як ніколи потребує модернізації, реформування і системних змін".

"Але замість демократизації та оновлення партійної структури в партії починається боротьба з усіма незгодними , виключаючи їх з лав політичної сили", - зазначила Льовочкіна.

"Я була з партією навіть у найважчі часи. Але сьогодні я не можу погодитися з тим, що відбувається в ПР. Це і спроби викинути неугодних, і відмова від тих змін, які сьогодні вимагає від партії час", - заявила депутат.

Як відомо, раніше нардеп-регіонал, кандидат у президенти Сергій Тігіпко заявив, що одноосібним рішенням Бориса Колесникова було заборонено проведення партійних конференцій в ряді областей та Відсторонено від посади і виключено з партії голів Одеської, Кіровоградської, Чернівецької, Житомирської, Вінницької, Київської обласних парторганізацій, Київської міської організації Партії регіонів та інших

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...