Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму готуються розслідувати викрадення людей і злочини силовиків

Субота, 5 квітня 2014, 17:23

Слідчі регіонального управління Слідчого комітету по Севастополю будуть розслідувати кримінальні справи про тяжкі злочини проти особистості, громадської безпеки та громадського порядку, державної влади, правосуддя та у сфері економіки.

Про це заявив керівник управління взаємодії зі ЗМІ СКР РФ Володимир Маркін, пише "Слава Севастополя".

"Це - вбивства, згвалтування, викрадення людини, посадові та корупційні злочини, тероризм і інші злочини, віднесені відповідно до кримінально-процесуальним законодавством Російської Федерації до підслідності СКР" , - зазначив Маркін.

За його словами, разом з цим будуть розслідуватися "усі злочини, вчинені співробітниками правоохоронних органів і силових структур, а також спеціальними суб'єктами, до яких відносяться депутати всіх рівнів, судді, прокурори, слідчі, адвокати, особи, що займають виборні посади в органах місцевого самоврядування, і ряд інших категорій осіб".

Крім того, за словами Маркіна, будуть розслідувані кримінальні справи , які розслідувалися Генпрокуратурою України .

" За ним будуть прийняті законні процесуальні рішення .... Зараз на міжвідомчому рівні вже ведеться активна робота щодо створення механізму інтеграції Криму в правову систему Російської Федерації , в рамках якого будуть вирішені і питання кримінально -процесуальної сфери" , - підкреслив Маркін.

Також він зазначив, що кримським слідчим, які працюватимуть в СКР, доведеться "у стислі терміни вивчити не тільки особливості російського кримінального судочинства, а й нормативні акти Слідчого комітету".

Навчання організовують як в інституті підвищення кваліфікації СК Росії, так і в нещодавно створеній Академії Слідчого комітету.

Виконуючим обов'язки керівника слідчого управління Слідчого комітету Росії ( СКР ) по Севастополю призначений Юрій Мороз - керівник слідчого управління СК Росії по Камчатському краю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...