Прокуратура Києва закликала постраждалих під час акцій протесту звернутися до слідчих

Субота, 5 квітня 2014, 18:15

Громадяни, які постраждали під час зіткнень у центрі Києва 18-20 лютого, мають звернутися до прокуратури.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва.

"Усіх громадян, в тому числі журналістів, які постраждали від неправомірних дій співробітників міліції під час зіткнень, що сталися на вулицях Грушевського, Інститутській, Банковій та Майдані Незалежності 18-20 лютого, просимо звернутися до слідчих прокуратури для визнання їх потерпілими та допиту в якості постраждалих", - йдеться у повідомленні.

Слідчі прокуратури також надали свої контактні дані "аби уникнути бюрократичної тяганини, продемонструвати відкритість та якнайшвидше розкрити резонансну справу".

Громадяни можуть звернутись до слідчого управління прокуратури Києва за адресою: вул. Горького (Антоновича), 114, до слідчого в особливо важливих справах Рибки Геннадія Івановича (096-146-96-01) або до старшого слідчого Трубнікова Льва Леонідовича (050-593-30-76) .

"Наразі до прокуратури вже звернулося 30 постраждалих. Ми готові приймати людей і в суботу, і в неділю. Телефонуйте у будь-який час. Ми прагнемо якнайшвидше розкрити цей резонансний злочин", - зазначив слідчий в особливо важливих справах.

Він також наголосив, що багато людей, яких доставляли до лікарень 18-20 лютого, вказували невірні дані, побоюючись кримінальної відповідальності. Прокуратура намагається встановити цих осіб.

"Десятеро постраждалих вказали неправильне місце проживання, дехто назвав лише своє ім’я та дату народження без зазначення адреси. Ми, звичайно, могли б знайти їх через працівників міліції, але це потребує часу, якого в нас немає", - додав Рибка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...