У Києві невідомий обстріляв райвідділок міліції

Субота, 5 квітня 2014, 19:43

В ніч на 5 квітня невідомий здійснив кілька пострілів у бік будівлі Шевченківського райуправління міліції, після чого з місця події зник.

Про це повідомили у прес-службі МВС України.

Працівники міліції разом із представниками самооборони затримали особу, яка скоїла кримінальне правопорушення – порушником виявився киянин 1979 року народження, який перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Під час затримання чоловік викинув на тротуар пістолет та ключі від автомобіля, який стояв на вул. Якіра. Під час огляду авто правоохоронці виявили та вилучили кілька магазинів до пістолету.

"Попередньо встановлено, що чоловік припаркував власний автомобіль на одній із вулиць неподалік від Шевченківського райуправління міліції. Після цього пішов на зупинку громадського транспорту, яка розташована поруч з райвідділком та звідти здійснив кілька пострілів у бік будівлі міліції",- йдеться у повідомленні.

Слідчим відділом Шевченківського райуправління МВС  розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України "хуліганство". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу відносно затриманого, триває досудове розслідування.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News