Булатов пообіцяв відзвітувати про гроші Автомайдану

Субота, 5 квітня 2014, 21:16

Міністр молоді і спорту України Дмитро Булатов пообіцяв відзвітувати за всі гроші, які надходили на потреби Автомайдану, у присутності журналістів.

Про це Булатов написав на своїй сторінці у Facebook.

"Тріо в особі Сергія Коби, Сергія Хаджинова і Олексія Гриценка перебралося базуватися до Юрія Зозулі. Олексій Гриценко і Юрій Зозуля є кумами і бізнес-партнерами. Тепер вони продавлюють свої бізнес і політичні інтереси через узурпацію інтернет-ресурсів і Сергія Кобу, якому обіцяно казкове майбутнє. Я відзвітую за всі гроші і відповім на все наявні запитання", - написав він.

За словами міністра, звіт буде у присутності активу Автомайдану в офісі Автомайдану у присутності журналістів.

"Також вам будуть представлені люди, які передавали вказаним особам чималі суми, які розчинилися в невідомому напрямку", - написав він.

Булатов також пообіцяв надати інформацію про корисливі та політичні побажання всіх чотирьох.

"Ці люди підставляли автомайданівців на травматизм і в'язницю ради власної вигоди. Мені дуже неприємно порушувати ці питання, але я зобов'язаний це зробити в ім'я збереження чесного імені Автомайдану і себе", - зазначив міністр.

Він додав, що залишається почесним "автомайданівцем", а не функціонером і допомагатиме всім товаришам, "для яких справедливість лежить в основі прийняття рішень".

"Автомайдан - це національне надбання, а не можливість побудувати окремими особами собі політичний і соціальний трампліни, а також плацдарм для особових заробітків", - підсумував Булатов.

Як відомо, колишнього лідера Автомайдану, а нині міністра молоді та спорту Дмитра Булатова просили відзвітувати, куди поділися гроші з рахунку, які жертвували на потреби руху його учасники.

Відповідне звернення опубліковано на сторінці Автомайдану у ФБ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування