Клименко заявляє, що не відстрілювався і проривався з аеропорту

Понеділок, 7 квітня 2014, 10:21

Екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко заперечує інформацію, що намагався вилетіти з Донецького аеропорту в кінці лютого.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Він подякував журналістів телеканалу "Інтер" за те, що вони показали відео з камер спостереження в ефірі.

Клименко стверджує, що на відео "чітко видно, що він не слідував у літак або до літака, а планував вийти з будівлі аеропорту в місто".

Також за словами екс-міністра, відео показує, що невідомими особами, які не представилися і не продемонстрували своїх службових посвідчень, була зроблена незаконна спроба його затримати.

"Більше того, з їхнього боку була застосована сила і задіяна зброю в момент мого виходу з будівлі аеропорту в місто. У такій ситуації, не розуміючи, що відбувається, природною реакцією з боку кожної людини було б спробувати залишити приміщення", - говорить Клименко.

"Що я і зробив, після чого сів у свій автомобіль і поїхав. Ще раз підкреслю, поїхав, а не полетів!", - заявляє Клименко, чиє місцезнаходження невідоме.

Екс-міністр, який перебуває в розшуку, також стверджує, що ні він ні його охорона не застосовували зброю.

Як відомо, в неділю було оприлюднено відео, як Пшонка та Клименко проривалися на літак, намагаючись втекти з України .

Турчинов раніше заявляв, що екс-генпрокурор Віктор Пшонка та екс-глава Міністерства доходів і зборів України Олександр Клименко спробували вилетіти в Росію в Донецькій області, але їм це не вдалося.

"Їх спробували затримати, але зі стріляниною охорони вони відбилися", - заявляв Турчинов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування