Сепаратисти викрали гербову печатку в Донецьку в будівлі ОДА

Середа, 9 квітня 2014, 11:16

З будівлі Донецької обласної державної адміністрації викрадена гербова печатка Головного управління юстиції в Донецькій області.

 Про це повідомляє прес-служба відомства, передає Остров

"У зв'язку із захопленням будівлі по бульвару Пушкіна, 34, звертаємо увагу на те, що гербова печатка Головного управління юстиції в Донецькій області була викрадена", - говориться в повідомленні. 

Однак у Головному управлінні юстиції підкреслюють, що вже виготовлена нова гербова печатка, а викрадену печатку просять вважати недійсною. 

Головне управління юстиції в області в Донецькій області перебуває в тій же будівлі, що й Донецька облдержадміністрація й Обласна рада, які були захоплені проросійськими сепаратистами 6 квітня.

Тим часом співробітники різних міліцейських підрозділів і далі несуть службу по охороні громадського порядку навколо Донецької ОДА, повідомляє ОСО ГУМВД України в Донецькій області.

У відділі зі зв'язків із громадськістю повідомили, що правоохоронці будуть там перебувати до повного звільнення адмінбудівлі від сепаратистів.

"Коментуючи чутки, що озвучуються журналістами, про прийняття присяги на вірність самопроголошеному уряду, що засів в ОДА, відзначаємо, що співробітники міліції складають Присягу народу України один раз при прийнятті на службу до органів внутрішніх справ", - говориться в повідомленні МВС.

Нагадаємо, учора в ряді Інтернет-видань з'явилася інформація про те, що співробітники міліції "залишили територію біля будівлі Донецької облдержадміністрації, яка зайнята сепаратистами". Як заявили правоохоронці, ця інформація не відповідає дійсності.

 
 

У той же час активісти "Правого сектору" відправляються на Донбас і в Харків. Раніше вони побували в Миколаєві й Одесі, передає "Дзеркало тижня"з посиланням на члена політради "Правого сектору" Ігоря Криворучка.

Представники організації "Правий сектор" мають намір 8 квітня виїхати в Донецьк, Луганськ і Харків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування