Блокпост біля Красноармійську штурмували патріоти Донбасу - ЗМІ

Четвер, 1 травня 2014, 11:16

Вночі ліквідували самовільно встановлений блокпост сепаратистів на в'їзді в місто Красноармійськ.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Згідно з інформацією, під час штурму ніхто не постраждав.

"У прихильників так званої Донецької Народної республіки вилучено три автомати Калашникова, холодну зброю, біти", - повідомили в МВС.

Всіх затриманих передали правоохоронцям Дніпропетровської області.

За інформацією "Новостей Донбасса", блокпост штурмували патріотично налаштовані жителі Донецької області.

Цю інформацію підтвердили в прес-службі батальйону територіальної оборони "Донбас".

"Як стало відомо прес-службі батальйону добровольців, невідомі патріоти вночі спалили блокпост і взяли в полон весь його екіпаж", - сказано в повідомленні.

"У Красноармійськ з'їжджаються озброєні люди та намагаються блокувати місцеву міліцію. Батальйон територіального захисту Донецької області повідомляє, що висуває бойову групу на посилення міліції та стрілятиме на ураження в разі спроб нападу або захоплення", - наголошується в заяві.

"Повідомляємо представникам сепаратистів, що не маємо уявлення про місцезнаходження захоплених збройних сепаратистів, але якщо отримаємо про це інформацію, то негайно повідомимо для організації обміну на захоплених громадян України в Константинівці та Луганську", - розповіли в прес-службі.

У МВС попередили, що за самоправно встановлені блокпости кожен, хто бере участь у їх встановленні та охороні, понесе відповідальність у порядку, встановлену законом за блокування автомобільних доріг за ст. 279 Кримінального кодексу України.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News