У Луганщини з'явився новий головний міліціонер

Четвер, 1 травня 2014, 13:49

Керувати головним управлінням міліції Луганської області буде генерал-лейтенант міліції Анатолій Науменко.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Звільнений з посади головного міліціонера області Володимир Гуславський подякував особовому складу за службу, за порозуміння та співпрацю, і зазначив, що він гордий тим, що луганські міліціонери не склали зброю, не здали "свій другий рідний дім", а пліч-о-пліч захищали його від нападників.

В свою чергу, новий начальник ГУМВС представив особовому складу новопризначених керівників: заступника начальника Головного Управління МВС України у Луганській області полковника міліції Сергія Коміссарова, заступника начальника ГУМВСУ - начальника кримінальної міліції полковника міліції Ігоря Шовікова, виконуючого обов’язки першого заступника начальника ГУМВСУ – начальника слідчого управління полковника міліції Руслана Усманова.

Як відомо, сепаратисти, зібравшись біля будівлі ГУМВС у Луганській області, зажадали від начальника управління міліції в Луганській області Гуславського залишити посаду.

Рапорт головного міліціонера області відправлений у Київ факсом.

Раніше в. о. президента Турчинов зробив заяву, в якій зажадав звільнити керівників міліції Луганської та Донецької областей.

Луганські міліціонери скаржаться на відсутність підтримки з боку центральної влади.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування