ЦВК затвердила бузкові бюлетені на вибори президента

П'ятниця, 2 травня 2014, 13:14

Центральна виборча комісія на засіданні в п'ятницю затвердила форму і текст виборчого бюлетеня на позачергові вибори президента України.

Бюлетень буде вохристо-бузкового кольору, розміром 20 на 60 см, і в нього будуть внесені прізвища 21 кандидата в президенти в алфавітному порядк , - передає Інтерфакс-Україна.

Згідно з постановою ЦВК, текст бюлетеня друкується державною мовою на одному аркуші тільки з одного боку.

Охендовський показав бюлетень

Бюлетень передбачає кілька ступенів захисту, зокрема, він буде надрукований з використанням спеціальних видимих ​​і невидимих ​​захисних фарб, які змінюють свої фізичні характеристики під дією ультрафіолетового та інфрачервоного опромінення, графічних захисних елементів, а також з проставленням номера виборчої дільниці захисною фарбою, яка проявляється на обороті виборчого бюлетеня.

Кількість бюлетенів для кожної звичайної і закордонної виборчої дільниці буде надруковано в кількості, що перевищує на 0,5 % чисельність виборців, включених до списку на даній ділянці за даними Державного реєстру виборців станом на 2 травня.

Також ЦВК створила контрольну комісію з виготовлення виборчих бюлетенів з виборів президента 25 травня на державному підприємстві "Поліграфічний комбінат "Україна", до якої увійшли представники п'яти кандидатів у президенти.

Як відомо, вибори президента України відбудуться 25 травня 2014 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування