"Зниклий" на Донбасі посланець Путіна знайшовся в резиденції Ахметова - ЗМІ

П'ятниця, 2 травня 2014, 23:29

Представник президента РФ Володимира Путіна - Володимир Лукін, який неофіційно прилетів до Донецька - зупинився в люксовій резиденції Ріната Ахметова, яка розташована в Ботанічному саду.

Про це повідомляє ZN.UA з посиланням на власні джерела.

"Поки в Кремлі "стурбовано" заявляють, що після початку АТО в Слов'янську не можуть вийти на зв'язок з прибулим до України Лукиним, в цей же час представник Путіна знаходиться в гостях у Ахметова в його розкішній донецькій резиденції і спокійно спостерігає на стадіоні за футбольним матчем "Шахтар" - "Іллічівець" на "Донбас-Арені" в якості гостя Ахметова", - наголошується в повідомленні.

Як відомо, 2 травня джерела повідомляли, що Лукін прибув до Донецька чартерним літаком. МЗС України про візит екс-уповноваженого з прав людини в РФ повідомлений не був.

Разом з тим МЗС РФ, роблячи заяви про АТО у Слов'янську заявляв: з Лукиним нібито зник зв'язок після початку АТО, місія Лукіна "піддається загрозі", у зв'язку з чим необхідно "вжити вичерпних заходів щодо забезпечення безпеки російського представника".

У свою чергу глава МЗС України Андрій Дещиця заявив, що говорив з Лукиним по телефону, сам Лукін назвав свій візит в Донецьк "місією приватної особи".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News