Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коли сепаратисти нищили патріотів, міліція радилася про боротьбу з безладами

Неділя, 4 травня 2014, 23:58

В той час, як 2 травня проросійськи налаштовані активісти спровокували заворушення та стріляли у активістів проукраїнської ходи в Одесі, керівництво МВС проводило нараду 'як правильно боротися з безладами'.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив глава МВС Арсен Аваков.

'В день зіткнень, коли проукраїнська хода уболівальників зіткнулася з Антимайданом, всіх керівників міліції прокурор зібрав на нараду "як правильно боротися з безладами". Нарада тривала, як мене поінформували, при вимкнених телефонах, чотири (!) години. З 12 до 16. Хода вболівальників почалася о14'', - зазначив Аваков.

Це він назвав ''фактом першим''.

'' Факт другий - більше 100 затриманих в ніч після заворушень і смертей міліція мала намір етапувати для суду і утримання під вартою в інший регіон негайно, щоб попередити можливі заворушення. Прокурор заборонив.  Факт третій – 4 травня після того, як натовп сепаратистів заблокував міськуправління Одеси та увірвався у двір, прокурор прийняв рішення відпустити затриманих', - зазначив він.

Також він зазначив, що міліція в Одесі діяла 'безобразно, возможно даже преступно'.

''Усе керівництво одеського главку звільнено від посад. Ведеться розслідування по їх діяльності. Ніякого сором'язливого прикриття "честі мундира" не буде. Як не буде і огульного паплюження", - зазначив Аваков.

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування