На боротьбу з терористами кинули колишніх "беркутівців"

Понеділок, 5 травня 2014, 18:14

До проведення антитерористичної операції та несення служби з охорони громадського правопорядку залучаються колишні співробітники спецпідрозділу "Беркут".

Про це заявив у понеділок у Києві в.о. глави Адміністрації президента Сергій Пашинський, повідомляє прес-служба МВС.

За його словами, у складі підрозділів МВС бойові завдання на Сході та Півдні України сьогодні виконують також колишні співробітники розформованого спецпідрозділу "Беркут".

"Після проведення переатестації і внутрішнього розслідування щодо подій у центрі Києва на початку цього року та встановлення непричетності до масових убивств учасників акцій протесту, ці співробітники були допущені до подальшої служби у лавах МВС", – зазначив Пашинський.

В.о. глави АП відзначив бійців колишнього спецпідрозділу "Беркут", які залишаються вірними присязі і служать в Луганській, Одеській та інших областях.

За його словами, "компетентні органи України прийняли рішення про те, що враховуючи непростий шлях, який довелося пройти бійцям спецпідрозділу "Беркут" за останні шість місяців, коли злочинна влада на чолі з Віктором Януковичем змушувала їх воювати з власним народом, до кримінальної відповідальності будуть притягатися виключно ті працівники, щодо яких слідство встановило безпосередню участь у вбивствах та катуваннях учасників Революції гідності".

"Велика подяка кожному співробітникові МВС, який чесно виконує свій обов’язок із захисту України", – наголосив Пашинський.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування