Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через АТО в Краматорську не ходить транспорт. Низка газет ідуть у мережу

Вівторок, 6 травня 2014, 10:57

Громадський авто- і електротранспорт у Краматорську Донецької області у вівторок, 6 травня, ходити не буде. 

Як повідомили у виконкомі Краматорської міськради, це пов'язане з кампанією українських військових, які продовжують проводити антитерористичну операцію, пише Kramatorsk.info. 

Крім того, на всіх великих заводах Краматорська до 11 травня будуть працювати лише робочі цехів неперервного циклу виробництва. Виняток становить НКМЗ, який поки не надав інформацію про режим своєї роботи.

Між тим, низка газет Краматорська призупинили випуск, повідомляє сайт газети "Краматорська правда".

"Наступний номер "Краматорської правди" не вийде. В нинішніх умовах муніципальна газета не може провести розрахунки з друкарнею за друк паперового номера. Редакція газети перебуває на четвертому поверсі захопленої будівлі міськради, журналісти не мають можливості безперешкодно проникати у власні кабінети", - говориться на сайті газети.

"Головний редактор і бухгалтер волею випадку на момент проведення АТО опинилися за межами Краматорська і не можуть повернутися в місто. Усі матеріали журналістів до стабілізації ситуації будуть розміщуватися на сайті "Краматорської правди", - додає видання.

Крім того, за його інформацією, не вийде і наступний номер газети "Восточный проект". Журналісти видання вирішили зосередиться на інтернет-версії газети. "Налагодити доставку й реалізацію свіжого номера газети вкрай проблематично", - вважають у виданні.

На вимушених канікулах перебуває і газета "Новости Краматорска". Працює сайт, але не випускаються нові номери.

А газети "Поиск" і "Технополис" готують нові номери й у середу планують вийти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування