Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луганщині сепаратисти займаються мародерством – МВС

Вівторок, 6 травня 2014, 17:16

На блокпостах сепаратистів на Луганщині займаються бандитизмом і мародерством.

Про це заявили в ГУ МВС в Луганській області.

"Вони (сепаратисти, що знаходяться на блокпостах – ред.) зупиняють вантажний транспорт, що завозить в область продукти харчування, бензин і т.д., просто викрадають вантаж і відвозять у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Луганські міліціонери стверджують, що вони вже не здатні контролювати ситуацію в області.

"Велика кількість вогнепальної зброї, що потрапила в руки до жителів нашого регіону, призвела до того, що криміногенна ситуація на сьогодні вже вийшла з-під контролю міліції", - йдеться в повідомленні.

У МВС повідомили, що у вівторок озброєні автоматичною зброєю бойовики прийшли на штрафмайданчик, розташований по вулиці Володимирській.

"Погрожуючи розстрілом охоронцю штрафмайданчика, забрали у нього телефон, ключі й викрали 10 автомобілів, які є речовими доказами у кримінальних провадженнях", - йдеться в повідомленні.

Також міліціонери нагадали, що учора в Свердловську бойовики, застосувавши автомати, заволоділи двома вантажними автомашинами, а позавчора вони викрали інкасаторську машину з грошима.

Як відомо, у суботу сепаратисти на Луганщині почали накопичувати сили. Перед цим голова луганських сепаратистів Валерій Болотов заявив, що штаб "армії південного сходу" оголосив відкриту війну та похід на Київ. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування