Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Слов'янську "самооборона" намагається повернути втрачені позиції

Середа, 7 травня 2014, 11:44

У результаті перестрілки на околиці Слов’янська в ніч на середу обійшлося без жертв, повідомила начальник відділу охорони здоров'я Слов'янської міської ради Олена Джим.

А представник штабу так званої "самооборони" міста повідомив "Інтерфаксу", що сили самооборони в середу намагаються повернути контроль над декількома блокпостами й телевишкою в пригородах Слов'янська.

"Ведуться бої в районі телевишки в селищі Андріївка, а також у районі блокпостів у селищі Комбікормочний і в районі БЗС, повертаємо собі контроль над блокпостами", - сказав співрозмовник агентства.

Інформації про потерпілих і загиблих на цей момент немає.

Зі свого боку, російський ресурс LifeNews стверджує, що "як мінімум дві людини загинули при спробі виїхати з міста", і що "військові обстрілюють машини мирних жителів, що наближаються до блокпостів".

Крім того, ресурс повідомляє, що "поранено ополченця, який супроводжував журналістів LifeNews" і охороняв блокпост під Слов'янськом: уламок потрапив йому в обличчя. 

Сепаратист, поранений під Слов'янськом - фото LifeNews

Раніше керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомив, що під Слов'янськом іде бій сил АТО з терористами, інформації про потерпілих не було.

У понеділок представник штабу "самооборони Слов'янська" повідомляв, що українські силовики зайняли міську телевежу. Голова МВС Арсен Аваков заявив тоді, що "вишка в Слов'янську повністю під контролем української влади, мовлять українські канали".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...