Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Порошенка вважають, що Тимошенко підіграє сепаратистам

Середа, 7 травня 2014, 15:01

Виборчий штаб кандидата в президенти Петра Порошенка вважає, що дії іншого кандидата Юлії Тимошенко в рамках виборчої кампанії сприяють розколу країни.

Про це на прес-конференції заявив керівник штабу, депутат "УДАРу" Віталій Ковальчук, повідомляють "Українські Новини".

"Хочу підкреслити, що ми вимагаємо пояснень, яким чином і чому Юлія Тимошенко підіграє Партії регіонів і комуністам в розколі країни, коли в черговий раз намагається втягнути країну в чвари", - сказав він.

На думку Ковальчука, Тимошенко сконцентрувала основну увагу своєї виборчої кампанії на очорнення і дискредитацію Порошенка, в той час як останній у своїй кампанії "намагається донести до виборців суть свого бачення розвитку країни".

Депутат в черговий раз підкреслив, що для якнайшвидшої стабілізації ситуації в Україні найкращим варіантом була б перемога одного з кандидатів у президенти в першому турі виборів.

При цьому він вважає, що Тимошенко боїться, що в першому турі переможе Порошенко, і тому намагається його дискредитувати.

Як відомо, за даними соціологів, Петро Порошенко продовжує нарощувати відрив від Тимошенко у президентських перегонах.

Лідер "Батьківщини" висловлювала впевненість, що, якщо переможе її опонент, то Україні знову доведеться пережити революцію.

Тимошенко заявляла, що ніколи не об'єднається з Порошенком через різні ідеологічні підходи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...