МВС: Разом із сепаратистами в Одесі випустили представників криміналітету

Середа, 7 травня 2014, 15:35

При штурмі міліції в Одесі та звільненні затриманих сепаратистських активістів були звільнені і представники кримінального світу.

Про це розповів новий керівник обласної міліції генерал-майор Іван Катеринчук у середу, повідомляє прес-служба МВС.

Доповідаючи про ситуацію зі штурмом Одеського міськуправління внутрішніх справ та звільненням затриманих, яких мали доставити до Приморського суду, Катеринчук, зокрема, сказав, що серед представників різних політичних сил, які опинилися на волі, були й представники кримінального світу, в звільненні яких були зацікавлені лідери злочинних груп.

Зараз правоохоронці розбираються в тому, кому був вигідний штурм будівлі міської міліції. За те, що сталося перед законом відповідатимуть підбурювачі, зазначив генерал-майор.

Начальник ГУМВС України в Одеській області попросив пресу чесно і детально розповідати про те, що робить міліція.

"Люди повинні знати правду, сказав він. - Якщо ми будемо розповідати небилиці, то дезінформуємо їх, і громадяни не будуть розуміти, що їм робити в тій чи іншій ситуації", - сказав Катеринчук.

Генерал-майор наголосив, що "міліція регіону не деморалізована".

"Вона дієздатна. Просто, з точки зору нового керівника обласної міліції, не було того рівня управління, який повинен бути. - Ми в силах цей рівень створити, вдосконалити. Є повний контакт з головою ОДА. Він, як ніхто інший зацікавлений, щоб на Одещині все було стабільно і все, що для цього необхідно, міліція зробить, - сказав Катеринчук.

Як відомо, в інтернет виклали відео, на якому видно, що частина одеських міліціонерів при штурмі міського управління внутрішніх справ кинули щити і втекли.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування